Butikkens historie

Butikken blev etableret af ægteparret Anna og Egon Berg under navnet “Det rigtige Lager” med vareudbud af begrænset kolonial. I forbindelse med krigen, blev Egon Berg fængslet i Horserød grundet hans deltagelse i modstandsbevægelsen. Anna Berg videreførte butikken, men havde problemer med at skaffe en del af vareudbuddet pga. rationering, hvorfor hun udvidede varesortimentet med primært ost. Doris Klint blev som én af tre ansat i 1965. Doris overtog butikken i 1987, hvor hun ombyggede og ændrede indretningen af butikslokalet, ligesom der blev bygget kølelager bagved. Før den tid var der lager i kælderen.

Doris ændrede varesortimentet til primært ost med diverse tilbehør, hun tog ligeledes initiativ til de nu landskendte hjemmerørte oste – som den dag i dag stadig fremstilles og sælges i butikken – og anretninger ud af huset.

Charlotte Andersen overtog butikken i 2011, og videreførte den frem til juni 2017, med uændret varesortiment af oste, pølser og udsøgte specialiteter af høj kvalitet.

Den daglige drift er fra 1. juli 2017 lagt i hænderne på Flemming Mortensen. Det primære fokus vil fortsat være på kvalitetsoste og charcuteri, suppleret med vin af egen import fra hovedsagligt Bolgheri, Toscana.


Oste vi forhandler

Hos Osten tilbyder vi et stort udvalg af både skæreoste samt specialoste. Heriblandt finder du både milde samt ekstra lagrede oste, lige fra 45+ og helt ned til 10+.

Derudover forhandler vi special-oste fra det meste af Europa: Norge, Danmark, England, Holland, Schweiz, Italien, Spanien og Frankrig. Disse oste er udvalgt af vores leverandører med største omhu.

Lagring af ostene  og de øvrige  produkter i vores sortimentet, sker ved optimale temperaturer og opbevaringsforhold gennem hele kæden. Lige fra produktion og til vi modtager osten i butikken er der fokus på, at kvaliteten skal opretholdes. Kvalitet er vores nøgleord!

Vi glæder os til, at guide jer igennem vores store univers af specialoste og andre specialiteter.