1570 1062 ostenkolding

Vinsmagning og tapas

Ovenpå Osten møder du andre som elsker god vin og ost. Reservér plads ved henvendelse i butikken, eller på mail til flemming@mangus.dk 17. januar, 28. februar, 28. marts, 25. april 23. maj samt 27. juni. Tidspunkt fra 18.30 – 20.30 Pris kr. 250,-/deltager.

3024 4032 ostenkolding

Nytårstapas 2018

Årets festlige anretning består af Parmaskinke, trøffelsalami og fennikelsalami. Pecorino med trøffel, hvidløgsost, Reblochon, røget Vesterhavsost samt Gammel Knas. Grillede artiskokker, balsamicoløg, oliven, hjemmelavet pesto, hjemmelavet tomatmarmelade og nøddemix. Prisen er kr. 150,-/pr. kuvert. Minimum to kuverter. Herlighederne kan bestilles på 7552 0875 eller flemming@mangus.dk. Sidste frist for bestilling d. 21. december.

150 150 ostenkolding

Udvidede åbningstider i december

Mandag d. 17/12. kl. 9:30-17:30. Lørdag d. 22/12. kl. 9:30-16:00. Søndag d. 23/12. kl. 9:30-16:00. Søndag d. 30/12. kl. 9:30-14:00. Mandag d. 31/12. kl. 9:30-13:00.

3024 4032 ostenkolding

Gør det nemt…

Efterårets komme bringer masser af aktiviteter for store og små. Ind imellem kan det knibe med at få tiden til at slå til. Vores Tapas to Go er frisklavet, og gør det nemt.

4032 3024 ostenkolding

Månedens ost i juni

En god grillaften starter med en Caprese. Tomatsalat med Bøffelmælks mozzarella eller Burrata. Hertil god Jomfru Olivenolie fra Podere Il Castellaccio og Tondo den cremede Balsamico fra Modena. Burrata består af to dele. En pose af mozzarella på ca. en halv centimeters tykkelse, resten udgøres af fløde og trådet ostemasse. Bøffelmozzarella er lavet på bøffelmælk.…

1570 1062 ostenkolding

Ovenpå Osten

Vi har indrettet lejligheden oven over Osten til smage- og showroom. Og for nemhedsskyld kalder vi det Ovenpå Osten. Her vil vi løbende holde smagninger samt vin- og ostearrangementer efter aftale. Mere information ved henvendelse i butikken.

3264 2448 ostenkolding

Maj tapas

Ostens tapas består af omhyggeligt udvalgte råvarer, og varierer afhængig af sæson og modenhed. Vores uundværlige hjemmelavede pesto, tomatmarmelade og hvidløgsost er en fast bestanddel. Vi hjælper desuden gerne med at finde den perfekte vin, så du får en god helhedsoplevelse.

3024 3939 ostenkolding

Månedens ost i april

Med april måneds ost har vi med stolthed valgt at rette fokus mod Sønderhaven Gårdmejeri. Danmarks eneste mejeri, der udelukkende benytter egen mælk til produktionen af deres prisvindende oste. 100 kreaturer leverer mælken til osteproduktionen. Mælken pumpes under gårdspladsen, fra stalden direkte til osteriet, hvor Marianne og Preben forarbejder den til velsmagende oste. Her værdsættes…

3024 4032 ostenkolding

Månedens ost i marts

Blåskimmel, kærlighedens ost. Danmark har sin Danablu, England sin Stilton, Italien sin Gorgonzola, Frankrig sin Roquefort. Overleveringer fra de gode gamle dage fortæller om forelskelser der mundede ud i forglemmelser. I Italien var det den unge håbefulde mejerist, og i Frankrig en hyrde. Fællesnævneren er, at de begge var elskovssyge, og efterlod ostene for at…

Leave a Reply